top of page

SAFF P00 drar sig ur serien

PRESSMEDDELANDE

Det är med klump i magen och ett hål i hjärtat vi igår meddelat våra 01/00 spelare att vi inte hittar andra alternativ än att ta ut P00 laget ur serien. Orsakerna är inte bara en, eller två utan flera. Dels har vi spelare som inte följt medlemsreglerna, vi har svårt att få ihop spelare till en Skåneserie som kräver logistik från Kristianstad till Ystad och dels har vi spelare som varit en del av SAFF sedan starten men som nu inte beviljas åldersdispens.

Vi kommer fortsätta hålla igång träningarna för de som vill på Filborna och hoppas kunna hitta ett alternativ till hösten men vi kan inte lova något.

Vi vet att många av spelarna har SAFF i hjärtat, tror på filosofin, konceptet och tränarna. Några har varit med och byggt laget sedan 2013 och andra har kommit nya, hängivna och respekterat våra medlemsregler. Men vi måste först och främst tänka på klubbens bästa, inte lagets, och börjar vi tumma på regler så försvinner delar av vår filosofi och klubben och dess rykte blir den stora förloraren.

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page