top of page
IMG_8513_edited.jpg

JAVIER K GOMEZ

Javier Karroum Gomez född 1989 är en före detta Barcelona tränare och grundaren för Spanska Akademin Fotbollsförening. Idag är han sportchef för akademin men organiserar även träningsläger och camper för fotbollsintresserade samt konferenser för tränare med Katalanska och Spanska Fotbollsförbundet i och utanför Europa.

 

"Jag är här för att dela med mig av min erfarenhet och hjälpa alla unga svenska fotbollsspelare, såväl flickor som pojkar, som är villiga och intresserade av att lära sig spela fotboll"

ALBERTO MANGA

Alberto Manga Margo är en före detta fotbollsspelare som formats i La Masia, Escola de Fútbol de FC Barcelona. Han har en gedigen erfarenhet från klubbar både i Katalonien, Spanien och Sidney i Australien. Manga har även ingått i FC Barcelonas B-lag, spelat matcher för FC Barcelonas A-lag och spanska U-21 landslaget. Idag är han en av SAFF Camps huvudorganisatörer som tillsammans med Javier K Gomez planerar och ansvarar för träningsupplägg under camperna.  

"I La Masia lärde jag mig enormt mycket. Bland annat tekniken med endast 1-2 tillslag på bollen."

ÖVRIGA TRÄNARE 

IMG_7905 (kopia)_edited.jpg

Antonio Rojas

 

Antonio är en före detta professionell  fotbollspelare med rötterna i Uruguay som bland annat har spelat i Halmstad BK och Ängelholm FF.

 

"Det är spännande att vara med i en akademi som till viss del gör mer avancerade genomtänkta träningar än jag själv någonsin gjort. Jag hoppas kunna lära mig mycket i rollen på andra sidan kantlinjen och tror också jag har mycket god erfarenhet att dela med mig till klubbens spelare."

bottom of page