top of page

SPANSKA AKADEMIN CAMP 1-5 juli 2024
- ett spanskt fotbollsläger i Sverige (samma priser som förra året)

Spanska Akademin Camp är ett spanskt fotbollsläger i Sverige med professionell inriktning som välkomnar alla fotbollstokiga killar och tjejer mellan 7-15 år.

I år kommer SAFF Camp ledas av Javier K Gomez och före detta FC Barcelonaspelaren Alberto Manga som är ett känt och omtyckt ansikte på våra sommarcamper.

Här nedan kan du läsa om våra tränare, campupplägg och anmäla dig till nästa camptillfälle.​ Nedanför så finner du bilder och film från förra årets fotbollsläger. Du kan också läsa omdömen från spelare och föräldrar på Spanska Akademins Facebooksida.

PRIS OCH INNEHÅLL

(Anmäl senast 5 juni.)

3200 KR (för vanliga deltagare, alla är välkomna)

2100 KR (för aktiva SAFF-medlemmar)
 

Detta ingår i priset:

  • 4,5 timmars intensiv spansk fotbollsträning per dag

  • Träningsställ (T-shirt, shorts & strumpor)

  • Frukost

  • Lunch

  • Diplom

Sista dagen utser vi även en spelare som får specialpris för uppförande och respekt samt som har utmärkt sig genom att fokusera och prestera på bästa sätt under träningen. Det är fri parkering i anslutning till anläggningen. 

VÅRA HUVUDTRÄNARE

IMG_8513_edited.jpg

JAVIER K GOMEZ

Javier är före detta FC Barcelona tränare och grundare till Spanska Akademin.

Han är utbildad inom idrottspsykologi och fysiologi med fotbollsinrikning och har UEFA Pros tränarlicens. 

De senaste åren har Javier haft stora framgångar med samtliga barn- och ungdomslag  Spanska Akademin med fint tekniskt och taktiskt spel och seriesegrar.

Foto 2017-07-03 14 10 56_edited.jpg

ALBERTO MANGA

Alberto Manga Margo är en före detta  fotbollsspelare som formats i La Masia, Escola de Fútbol de FC Barcelona.

 

Han har en gedigen erfarenhet från klubbar både i Katalonien, Spanien och i Australien. Manga har även ingått i FC Barcelonas B-lag, spelat matcher för FC Barcelonas A-lag och i spanska U-21 landslaget.

 

Idag är han en av SAFF Camps huvudorganisatörer som tillsammans med Javier K Gomez planerar och ansvarar för träningsupplägg under camperna.  

VåraHuvudtränare för Campet

FILOSOFI OCH UPPLÄGG

Vår campfilosofi är baserad på samma spanska, professionella filosofi som Spanska Akademins Fotbollsförening lär ut. Fokus ligger bortsett från teknikövningar även på disciplin och respekt. Under veckan får campdeltagarna prova på korta utvalda delar ur den årsplanering som spanska lag och även Spanska Akademin följer. Det är omöjligt att lära sig allt på en vecka men eftersom fokus ligger på individuell teknik så har varje enskild spelare möjlighet att lära sig massor, så länge man lyssnar och fokuserar. 

Lika viktigt som träning är vila. Vi tar därför dagligen 1,5 timmars lunchpaus där 45 minuter av tiden är för att äta i lugn och ro. Övrig tid hittar vi på stillsamma aktiviteter utan boll. Fem fullspäckade dagar med intensiv träning är krävande och därför är det mycket viktigt att vila och återhämta sig när möjligheten ges.

3b735b31-c947-48f9-820e-2ea26caa3759.jpg

CAMP HELSINGBORG 1-5 JULI 2024

SAFF Camp Helsingborg på Filborna IP är en heldagscamp för alla fotbollstokiga tjejer och killar mellan 7-15 år, oavsett vilken klubb man tillhör.

 

Måndag till torsdag hålls träningar mellan kl 9.00 - 15.30. Vi tar flera kortare vattenpauser och en längre lunchpaus mitt på dagen. ​

 

Under fredagen arrangeras ett min-Champions League mellan campdeltagarna. Veckan avslutas vid 13.00 med diplomutdelning och grillning för familj och vänner. Specifik träning för målvakter hålls också en timme varje dag måndag till torsdag.​

VAD TYCKER VÅRA DELTAGARE & FÖRÄLDRAR?

"MIN SON HAR VARIT PÅ MÅNGA LÄGER MEN ALDRIG LÄRT SIG SÅ MYCET SOM HÄR. TACK FÖR ETT FANTASTISKT LÄGER!"

"MYCKET BRA GENOMFÖRD CAMP! PROFESSIONELLA OCH ENGAGERADE TRÄNARE, GOD MAT OCH MASSA TREVLIGA MÄNNISKOR I FÖRENINGEN. REKOMMENDERAS!"

"VILKET FANTASTISKT JOBB NI GÖR! VÅR SON OCH KOMPISEN ÄR JÄTTENÖJDA, ÄVEN VI FÖRÄLDRAR!" 

"DET BÄSTA MED CAMPEN VAR ATT SE ALLA BARNEN UTVECKLAS OCH BLI MER SAMSPELTA. STOR SKILLNAD MELLAN FÖRSTA OCH SISTA DAGEN."

"DIREKTKONTAKT MED ALBERTO OCH JAVIER SOM VARIT MED PERSONLIGEN I "BARCELONA" MODELLEN." 

bottom of page