top of page

SAFF Julavslutning 2015

Då var fotbollsåret med Spanska Akademin FF till ända och detta firades med en hejdundrande julavslutning fylld av prisutdelning, mat, SAFF quiz och jullotteri. Årets lirare korades bland SAFF P06, P05, P03 och P01 samt målvakt. Dessutom delades det ut medaljer och spelarintyg till alla spelare med utlåtande om styrkor och saker att förbätra.

SAFF familjen växer så det knakar och vi var i år strax över 100 stycken medverkande under kvällen. Även om det fanns hjärterum så behöver vi defenitivt en större lokal till nästa år om klubben fortsätter att växa i denna takt!

Inom kort kommer vi skicka ut lite övningsförslag på fysisk aktivitet som kan vara bra för en fotbollspelare att träna på under juluppehållet. SAFFs sportchef kommer även i vanlig ordning sammanfatta året som gått tillsammans med konstruktiv kritik på hur man kan och bör förbättra svensk barn- och ungdomsfotboll i sin årskrönika som även den publiceras här inom kort.

Så nu slutligen, tack kära, fina SAFFare för allt! Tack SAFF spelarna för ert slit och fina fotbollsutveckling; tack SAFF supporters och familjer för ert stöd och goda anda; tack tränare och personal för ert gedigna arbete och tack till alla våra sponsorer som tror på oss och vill vara med att ta svensk barn- och ungdomsfotboll till en helt ny nivå!

God jul!

/Linn Andersson

Kommunikatör

Spanska Akademin FF

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page