Nyaste inläggen
Taggar

Pressmeddelande - Ökat intresse för att spela i SAFF

Av: Spanska Akademin FF

Det råder ett stort intresse för Spanska Akademin FF och många vill komma och provträna. För att kvalitetssäkra fotbollsundervisningen i SAFF har klubben i ledning av sportchef Javi K Gomez tagit fram strikta regler och riktlinjer för nya "prova på" spelare.

Vi håller dörrarna öppna för alla som vill komma och provträna under november månad. Man provar MAX 1 gång och därefter bedömmer tränarstaben huruvida det finns plats i något av våra lag samt hur man uppfyller krav i uppförande och diciplin. Finns det ingen plats i nuläget sätts man upp på en lista och kontaktas i mån av plats till våren. Anser tränarna att spelaren inte uppfyller kraven eller inte visar förmåga att utvecklas (främst inom uppförande och diciplin) utan stör det arbete tränara lägger ner så får man ingen andra chans att prova på. Vi hoppas att samtliga berörda parter är införstådda med detta och ber om ursäkt om sista träningsmånaden innan uppehållet upplevs som rörig för våra medlemar.

Kommunikatörsansvarig

Linn Andersson

Spanska Akademin FF

Tillbaka

Kontakt

Spanska Akademin Fotbollsförening 

Besöksadress:

Filborna Idrottsplats

Filbornavägen 103 B - Helsingborg

 

Tel: 0708-37 14 25

E-post: info@spanskaakademin.se

Organisationsnummer: 802474-8561

Föreningsnummer: 50284-15

Bankgiro: 508-6350

Swish: 123 029 40 33

Ordförande

Robert Sjödal Modéer

Tel: 0708-37 14 25

robert@spanskaakademin.se

Sportchef 

Bilal Javier Karroum Gomez

javier@spanskaakademin.se

Ledamot

Lars-Åke Eriksson - Marknadsansvarig

larsake@spanskaakademin.se

Ledamot

Fredrik Ivansson - Sponsoransvarig

bjorn@spanskaakademin.se

Suppleant

Anders Carlsson - Säkerhetsansvarig

anders@spanskaakademin.se