top of page

Pressmeddelande - Ökat intresse för att spela i SAFF

Av: Spanska Akademin FF

Det råder ett stort intresse för Spanska Akademin FF och många vill komma och provträna. För att kvalitetssäkra fotbollsundervisningen i SAFF har klubben i ledning av sportchef Javi K Gomez tagit fram strikta regler och riktlinjer för nya "prova på" spelare.

Vi håller dörrarna öppna för alla som vill komma och provträna under november månad. Man provar MAX 1 gång och därefter bedömmer tränarstaben huruvida det finns plats i något av våra lag samt hur man uppfyller krav i uppförande och diciplin. Finns det ingen plats i nuläget sätts man upp på en lista och kontaktas i mån av plats till våren. Anser tränarna att spelaren inte uppfyller kraven eller inte visar förmåga att utvecklas (främst inom uppförande och diciplin) utan stör det arbete tränara lägger ner så får man ingen andra chans att prova på. Vi hoppas att samtliga berörda parter är införstådda med detta och ber om ursäkt om sista träningsmånaden innan uppehållet upplevs som rörig för våra medlemar.

Kommunikatörsansvarig

Linn Andersson

Spanska Akademin FF

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page