top of page

Sveriges bästa fotbollsläger sommaren 2023: SPANSKA AKADEMIN CAMP 3-7 juli

I Helsingborg den 3-7 juli 2023 så är det dags igen för Sveriges spanskaste fotbollsläger med två av Helsingborgs mest välbekanta fotbollstränare. För att säkerställa en plats åt din ungdom så rekommenderar vi att ni bokar plats redan nu. Fotbollstokiga tjejer och killar 7-15 år från hela Sverige är välkomna!

Så skiljer sig Spanska Akademins fotbollsläger från andra

Du som redan varit hos oss vet att Spanska Akademins tränare jobbar extra mycket för att förbereda dig som individ inför skarpa matchsituationer. Med spanska träningsmetoder jobbar vi med målet att varje spelare ska vara väl förberedd för matchfotboll.


Tränare med profesionell matcherfarenhet

Våra tränare Javier K Gomez och Alberto Manga har med glädje hjälpt hundratals barn och ungdomar att utvecklats genom fotbollsträning, med många återkommande spelare. De har professionell bakgrund från bland annat FC Barcelona.


Deltagarna delas in efter ålder och nivå

Under ett camp så har vi upp till 60 deltagare. För att få ut det mesta från träningslägret så delar vi in dem efter ålder och erfarenhet, så att alla har en chans att utvecklas tillsammans. Vi tittar på alla spelare individuellt och ibland så får man flytta en spelare till en grupp som ger mer utmaning eller där det är lite lugnare – allt för att ditt barn ska kunna lära sig så mycket som möjligt.
Comments


bottom of page