top of page

Är du Spanska Akademins nya tränare?


Spanska Akademin växer så det knakar och till 2017 är vi i behov av fler nyfikna, hängivna och fotbollstokiga tränare. Vi söker någon från 22 år och uppåt som vill lära sig mer om spansk fotboll och SAFFs filosofi och ansvara helt eller delvis för ett av våra ungdomslag. I utbyte ger vi dig erfarenhet, insyn i spansk fotbollsfilosofi, utbildning av vår erfarna och kunniga sportchef Javier K Gomez, möjligheten att resa med på träningsläger i Spanien och gå tränarkurser, samt timlön enligt avtal. Du ger oss tre kvällar i veckan samt några helgdagar under seriesäsongen (april-juni samt augusti-oktober) tillsammans med ett stort engagemang i vår barn- och ungdomsakademi. Flytande i spanska är meriterande.

Är du personen SAFF söker? Skicka några rader och berätta om dig själv till info@spanskaakademin.se Vi vill ha din ansökan senast 15/1 2017.

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page