top of page

Så var SAFF träningsläger i Barcelona till ända


En fantastisk träningsresa är nu till ända. Allt har fungerat bra från såväl hostelvistelsen som sightseeing och såklart fotbollsspelet. Vi har haft otroligt roligt tillsammans både spelare som ledare och supportrar. Att ha genomfört denna resa efter bara två år som klubb, med 90 medverkande och i en så stor stad som Barcelona är en dröm som gått i uppfyllelse. Vi vill tacka alla ni som medverkat till att göra detta möjligt och främst till alla spelare som uppfört sig exemplariskt såväl på hostelet som under matcherna. Alla klubbar vi mött i Barcelona har varit förundrade och imponerade över sammanhållningen i klubben men kanske främst den fysiska och tekniska fotbollsnivån vi visade upp. De förväntade sig ett fysiskt spel med långa pass men fick se en mer spansk fotbollsfilosofi i vår spelstil. Det finns såklart mycket kvar att förbättra, och vi är ännu bara i startgroparna men med 10 vunna matcher av 12 möjliga så får man ändå klassa detta som en fantastisk prestation i Spanien. Att dessutom möta ett motstånd som också försöker spela fotboll, från målvakt till backar och spela sig upp i plan och alla enligt samma filosofi har varit kul och lärorikt. Vi vill även passa på att tacka C.F Barceloneta, C.D Altmella och C.D Almeda de Cornellá för trevliga matcher och vänligt bemötande. Nu påbörjar vi att planera nästa års träningsläger till Madrid med fler givande träningsmatcher och inspiration samt att se matcher med Real madrid och Atletico de Madrid. Baserat på årets erfarenheter kommer nästa år bli ännu bättre och mer givande! Muchas gracias a todos!

bottom of page