SAFFs Mustafa Abdulqader provtränar i Barcelona

September 26, 2016

1/4
Please reload

Nyaste inläggen

December 29, 2016

Please reload

Taggar
Please reload

Så var SAFF träningsläger i Barcelona till ända

 

En fantastisk träningsresa är nu till ända. Allt har fungerat bra från såväl hostelvistelsen som sightseeing och såklart fotbollsspelet. Vi har haft otroligt roligt tillsammans både spelare som ledare och supportrar. Att ha genomfört denna resa efter bara två år som klubb, med 90 medverkande och i en så stor stad som Barcelona är en dröm som gått i uppfyllelse. Vi vill tacka alla ni som medverkat till att göra detta möjligt och främst till alla spelare som uppfört sig exemplariskt såväl på hostelet som under matcherna. Alla klubbar vi mött i Barcelona har varit förundrade och imponerade över sammanhållningen i klubben men kanske främst den fysiska och tekniska fotbollsnivån vi visade upp. De förväntade sig ett fysiskt spel med långa pass men fick se en mer spansk fotbollsfilosofi i vår spelstil. Det finns såklart mycket kvar att förbättra, och vi är ännu bara i startgroparna men med 10 vunna matcher av 12 möjliga så får man ändå klassa detta som en fantastisk prestation i Spanien. Att dessutom möta ett motstånd som också försöker spela fotboll, från målvakt till backar och spela sig upp i plan och alla enligt samma filosofi har varit kul och lärorikt. Vi vill även passa på att tacka C.F Barceloneta, C.D Altmella och C.D Almeda de Cornellá för trevliga matcher och vänligt bemötande. Nu påbörjar vi att planera nästa års träningsläger till Madrid med fler givande träningsmatcher och inspiration samt att se matcher med Real madrid och Atletico de Madrid. Baserat på årets erfarenheter kommer nästa år bli ännu bättre och mer givande! Muchas gracias a todos! 

 

Tillbaka

Please reload

Kontakt

Spanska Akademin Fotbollsförening 

Besöksadress:

Filborna Idrottsplats

Filbornavägen 103 B - Helsingborg

 

Tel: 070-540 99 53

E-post: info@spanskaakademin.se

Organisationsnummer: 802474-8561

Föreningsnummer: 50284-15

Bankgiro: 508-6350

Swish: 123 029 40 33

Ordförande

Robert Sjödal Modéer

Tel: 0708-37 14 25

robert@spanskaakademin.se

Sportchef 

Bilal Javier Karroum Gomez

Tel: 070-540 99 53

javier@spanskaakademin.se

Ledamot

Linn Andersson - Kommunikation

E-mail: info@spanskaakademin.se

Ledamot

Fredrik Ivansson - Sponsoransvarig

bjorn@spanskaakademin.se

Ledamot

Lars-Åke Eriksson - Marknadsansvarig

larsake@spanskaakademin.se

Suppleant

Anders Carlsson - Säkerhetsansvarig

anders@spanskaakademin.se