top of page

SAFF P01 gör det igen!


Matchen Hittarp - #saffp01 slutade 1-4 och sista seriematchen för året blev ytterliggare en vinst till SAFF! Det var minst sagt mer nerver än fotboll under dagens match. Vi hade många möjligheter men bollen ville inte in. Men så under matchens sista 15 minuter gjorde vi 4 mål. Rättvisa har skipats och jag vill säga att jag så oerhört stolt över er killar!! Oavsett om vi vinner eller förlorar så finns hungern alltid där och kämparglöden att göra mål. Året som gått har varit ganska tufft, spelare har kommit och gått och vi gick från 9-manna till 11-manna fotboll. Till en början tog det tid och kraft att anpassa oss till detta nya sätt att spela vår strategi men tillslut lyckades vi. För mig som tränare och för oss som liten och ny klubb så vill jag understryka hur svårt det är att göra det vi gjort, vunnit två serier och i princip gått spikrakt från C-serie till nu Skåne elit. Att vi lyckas nå ända dit är för mig och SAFF mer än vad man kunde föreställa sig när vi startade för 2 år sedan. Inte att förglömma är vår knappa trupp på 14 spelare och av dessa fem spelare födda både -02 och -03, och vi möter klubbar med anor sedan tidigt 1900-tal, fysiskt stora killar och med åldersgrupper på 50 spelare födda -01. Vi är blygsamma men kämpar och framförallt, vi spelar en fantastisk fotboll och som ett lag. Nu åker vi till Barcelona och njuter så som vi är värda och därefter är det fokus på kommande år. Vamos!! / Javi K Gomez / sportchef SAFF.

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page