SAFFs Mustafa Abdulqader provtränar i Barcelona

September 26, 2016

1/4
Please reload

Nyaste inläggen

December 29, 2016

Please reload

Taggar
Please reload

SAFF P01 gör det igen!

October 16, 2015

 

Matchen Hittarp - #saffp01 slutade 1-4 och sista seriematchen för året blev ytterliggare en vinst till SAFF! 
Det var minst sagt mer nerver än fotboll under dagens match. Vi hade många möjligheter men bollen ville inte in. Men så under matchens sista 15 minuter gjorde vi 4 mål. Rättvisa har skipats och jag vill säga att jag så oerhört stolt över er killar!! Oavsett om vi vinner eller förlorar så finns hungern alltid där och kämparglöden att göra mål. Året som gått har varit ganska tufft, spelare har kommit och gått och vi gick från 9-manna till 11-manna fotboll. Till en början tog det tid och kraft att anpassa oss till detta nya sätt att spela vår strategi men tillslut lyckades vi. För mig som tränare och för oss som liten och ny klubb så vill jag understryka hur svårt det är att göra det vi gjort, vunnit två serier och i princip gått spikrakt från C-serie till nu Skåne elit. Att vi lyckas nå ända dit är för mig och SAFF mer än vad man kunde föreställa sig när vi startade för 2 år sedan. Inte att förglömma är vår knappa trupp på 14 spelare och av dessa fem spelare födda både -02 och -03, och vi möter klubbar med anor sedan tidigt 1900-tal, fysiskt stora killar och med åldersgrupper på 50 spelare födda -01. Vi är blygsamma men kämpar och framförallt, vi spelar en fantastisk fotboll och som ett lag. Nu åker vi till Barcelona och njuter så som vi är värda och därefter är det fokus på kommande år. Vamos!! / Javi K Gomez / sportchef SAFF. 

 

Tillbaka

 

 

Please reload

Kontakt

Spanska Akademin Fotbollsförening 

Besöksadress:

Filborna Idrottsplats

Filbornavägen 103 B - Helsingborg

 

Tel: 070-540 99 53

E-post: info@spanskaakademin.se

Organisationsnummer: 802474-8561

Föreningsnummer: 50284-15

Bankgiro: 508-6350

Swish: 123 029 40 33

Ordförande

Robert Sjödal Modéer

Tel: 0708-37 14 25

robert@spanskaakademin.se

Sportchef 

Bilal Javier Karroum Gomez

Tel: 070-540 99 53

javier@spanskaakademin.se

Ledamot

Linn Andersson - Kommunikation

E-mail: info@spanskaakademin.se

Ledamot

Fredrik Ivansson - Sponsoransvarig

bjorn@spanskaakademin.se

Ledamot

Lars-Åke Eriksson - Marknadsansvarig

larsake@spanskaakademin.se

Suppleant

Anders Carlsson - Säkerhetsansvarig

anders@spanskaakademin.se