SAFF P05 nådde nästan ända fram


Semifinalen i ‪#‎eskilscupen‬ slutade 2-3 och en förlust för SAFF. Det har inte varit en lätt cup och med halva laget bortrest deltog vi med endast en avbytare. Jag är dock mycket stolt över er killar, ni har gjort ett fantastiskt jobb! Vi spelade inte alltid som planerat eller som vi spelat i vårserien men detta var lite väntat när både mental och fysisk trötthet satte in. Trotts småfel spelade vi som ett lag och gav allt till semifinalens sista sekund. Vi lämnar Eskilscupen med huvudet högt och har med oss att vi bara tränar som saffp05 i fem månader. Vi kom till SEMIFINAL i en av Sveriges största cuper, det är inte så lite och jag är så tacksam över att ha er som mina spelare! Tack till spelare, familjer och SAFFsupportrar för denna helg! Nu tar vi en veckas paus och laddar om inför höstens seriespel. /Javier K Gomez. ‪

Tillbaka

Nyaste inläggen
Taggar

Kontakt

Spanska Akademin Fotbollsförening 

Besöksadress:

Filborna Idrottsplats

Filbornavägen 103 B - Helsingborg

 

Tel: 0708-37 14 25

E-post: info@spanskaakademin.se

Organisationsnummer: 802474-8561

Föreningsnummer: 50284-15

Bankgiro: 508-6350

Swish: 123 029 40 33

Ordförande

Robert Sjödal Modéer

Tel: 0708-37 14 25

robert@spanskaakademin.se

Sportchef 

Bilal Javier Karroum Gomez

javier@spanskaakademin.se

Ledamot

Lars-Åke Eriksson - Marknadsansvarig

larsake@spanskaakademin.se

Ledamot

Fredrik Ivansson - Sponsoransvarig

bjorn@spanskaakademin.se

Suppleant

Anders Carlsson - Säkerhetsansvarig

anders@spanskaakademin.se