top of page

SAFF P05 nådde nästan ända fram


Semifinalen i ‪#‎eskilscupen‬ slutade 2-3 och en förlust för SAFF. Det har inte varit en lätt cup och med halva laget bortrest deltog vi med endast en avbytare. Jag är dock mycket stolt över er killar, ni har gjort ett fantastiskt jobb! Vi spelade inte alltid som planerat eller som vi spelat i vårserien men detta var lite väntat när både mental och fysisk trötthet satte in. Trotts småfel spelade vi som ett lag och gav allt till semifinalens sista sekund. Vi lämnar Eskilscupen med huvudet högt och har med oss att vi bara tränar som saffp05 i fem månader. Vi kom till SEMIFINAL i en av Sveriges största cuper, det är inte så lite och jag är så tacksam över att ha er som mina spelare! Tack till spelare, familjer och SAFFsupportrar för denna helg! Nu tar vi en veckas paus och laddar om inför höstens seriespel. /Javier K Gomez. ‪

bottom of page