top of page

Seriestart för SAFF P01

Säsongens första match för SAFF P01 mot Vikens IK slutade efter 45 minuters försening pga domarstrul med förlust 0-2. Sportchef Javi K Gomez kommenterar lagets första 11-manna match såhär:

"Killar, som jag har sagt tidigare så är fotboll en sport där man ibland vinner och ibland förlorar. Stora lag med världsspelare förlorar även det och det tillhör sporten. Idag spelade vi en fantastiskt fin fotboll, speciellt i andra halvlek. Det vi tränat på träning, att spela på kanterna och lämna korridoren öppen gick inte att genomföra eftersom motståndarlaget främst sköt ut långbollar från målvakt. Dessutom gjorde varken vinden eller planen det lättare att föra spelet som vi planerat. Jag vill dock åter igen understryka att vi spelade en mycket fin fotboll idag. Vi fortsätter träna och på lördag siktar vi på att spela en vänskapsmatch i Köpenhamn med ett lag vars spelstil förhoppningsvis liknar vår lite mer."