top of page

SAFF P01 nådde obesegrade till 8-delsfinal i Eskilscupen

Av: Spanska Akademin FF

Javi kommenterar SAFF P01s insats i Eskilscupen från spanska solkusten där han är fast pga flygstrejk: "Att vinna eller förlora är inte det vi lägger fokus på i SAFF. Det viktiga är att vara stolt över vad laget åstadkommit. Om man spelar efter sin spelmodell är det nog, går det sedan bra är det toppen men om inte har man i alla fall försökt. SAFF är här för att lära ut den spanska spelmodellen och än finns mycket kvar att jobba med trotts en fantastisk vår med bara 2 förluster. Nu fokuserar vi om mot nya erfarenheter och utmaningar i höstserien, där jag inte kommer vika en tum från kantlinjen och mitt lag. Tack till alla föräldrar och assisterande tränare för hjälpen under helgen! Vi ses nästa vecka på träningen /Javi"

Nyaste inläggen
Taggar
bottom of page