SAFF Camp 2014 - Tack för en fantastisk vecka!

Av: Spanska Akademin FF

En vecka full med spansk och katalansk fotboll är till ända. Den föredetta Barcelonaspelaren Alberto Manga har återvänt till vardagen i Barcelona men hoppas snart kunna vara tillbaka som en ständig förstatränare i vår akademi. Såväl Alberto som Javi K Gomez är mycket nöjda med Campveckan och de hoppas att deltagarna är likaså. Nivån var hör och spelarna diciplinerade och lyckades med det näst intill ömöjliga, att hålla focuset på topp i 25 gradig värme under 5 timmar varje dag. Allt från fysik och koordination till skotträning och ett litet mini Chamions Leauge bjöd SAFF Camp på och då även ett fantastiskt väder! Vi fick även besök av Sverigemästaren och Världsrankade Fotbolls Freestyleproffset Philip Warren Gertsson som visade upp en otrolig bollkänsla och några trick som säkerligen även kan komma till nytta för en traditionell fotbollsspelare. Vi vill även passa på tt tacka CH Kakel och bygg för sponsring av lokal, Conditori Hjärtat i Klippan för färska frallor och kanelbullar och muffins varje morgon! Dessutom ett stort tack till HKSD Croatia för möjligheten at hyra en stug under veckan. Sist men inte minst ett enormt tack till er föräldrar som assisterade i köket och som fotografer under veckan!

Nu återgår SAFF till sin akademiversion och fokus läggs på Eskilscupen och höstseriespel för såväl vårt P01 lag som vårt P04 lag.

Tack för i år! Vi ses på SAFF Camp 2015!

Tillbaka

Nyaste inläggen
Taggar

Kontakt

Spanska Akademin Fotbollsförening 

Besöksadress:

Filborna Idrottsplats

Filbornavägen 103 B - Helsingborg

 

Tel: 0708-37 14 25

E-post: info@spanskaakademin.se

Organisationsnummer: 802474-8561

Föreningsnummer: 50284-15

Bankgiro: 508-6350

Swish: 123 029 40 33

Ordförande

Robert Sjödal Modéer

Tel: 0708-37 14 25

robert@spanskaakademin.se

Sportchef 

Bilal Javier Karroum Gomez

javier@spanskaakademin.se

Ledamot

Lars-Åke Eriksson - Marknadsansvarig

larsake@spanskaakademin.se

Ledamot

Fredrik Ivansson - Sponsoransvarig

bjorn@spanskaakademin.se

Suppleant

Anders Carlsson - Säkerhetsansvarig

anders@spanskaakademin.se