top of page

SAFF Consultings nya samarbetspartner - FC Trelleborg

Av: Spanska Akademin FF

SAFF Consultings första första samarbetspartner är FC Trelleborgs P00 lag.

Spanska Akademin erbjuder utöver barn- och ungdomsträning i SAFF även konsultation till klubbar och tränarutbildningar. Tack vare en god akademisk nivå samt en gedigen erfarenhet i spanska klubbar kan våra tränare ge verktyg för att utveckla och förbättra tränares och klubbars träningsstrategier. Spelarmodeller om hur ett anfall och ett försvar skall byggas upp och hur man som tränare kommunicerar sin taktik till spelare är exempel på adekvata ämnen som tas upp. Likaså läggs mycket tyngdpunkt på att kommunicera syftet till varje träningsövning till spelarna. Detta för att skapa möjligheter att föra spelet i linje med taktiken tränaren utvecklat. Mer info på här.

bottom of page